TOP 5 ok, amiért a kazánod karbantartása neked is fontos!
2015. szeptember 10. írta: Fűtőmester Attila

TOP 5 ok, amiért a kazánod karbantartása neked is fontos!

Ugyan a kazánok karbantartását általában a fűtés szezon végén, nyár elején szokás elintézni, még most sincs késő! Ha idén ez még kimaradt, gyorsan hívjuk a márkaszervizt, hogy még a fűtési szezon beindulása előtt megoldhassák a karbantartást! Hogy miért fontos ez nekünk? Alább elárulok 5 okot, amire eddig talán nem is gondoltál, és az is kiderül, miért érdemes a márkaszervizet választanod.

 

  • A nyílt égésterű kazánoknál, ha ez a feladat elvégzésre kerül, csökken a szén-monoxid kibocsátás mennyisége, ezzel pedig értelemszerűen nagyobb biztonságban lehetünk otthonunkban, kisebb az esély a balesetekre, az esetleges mérgezésveszély is csökken.

  • A karbantartott és a hozzáértő személy által beállított készülék éppen a szakértelem és a rendeltetésszerű beállítás miatt hatékonyan, gazdaságosabban működik, olyannyira, hogy ez a gázszámlán is meglátszódhat.

  • Mindemellett a szakszerű beavatkozások maguknak a berendezéseknek az élettartamát is növelik: egy jó állapotban lévő kazán alapesetben később is mondja fel a szolgálatot.

  • Több márka esetében a garancia időtartamának meghosszabbításával is járhat a szerviz által végzett karbantartás igénybevétele.

  • A márkaszervizeknél dolgozó szerelők rendszerint nagy tapasztalattal rendelkező, állandó továbbképzésben részesülő, felkészült és válogatott szakemberek, akik kiemelt gondot fordítanak készüléke optimális működésére.

 

sduva-szerviz.jpg

A legnépszerűbb márkák saját szervizpartnereinek listái megtalálhatóak a márka magyar honlapján, így nem nehéz megtalálni a megfelelő szakembereket.

Higgyék el, jobban járnak, ha a márkák saját szervizeire bízzák az ilyesmit, és nem kockáztatnak egy meghibásodást, amelynek a következményei adott esetben sokkal többe is kerülhetnek, mint a szervizköltség!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kazanhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr617775396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása